Een mooie budget dames outfit voor Kerst

Deze post is een gastblog door Joyce Obbink van Enjoycelife

Nog een weekje en het is weer tijd voor Kerst en Oud & Nieuw. Deze feestdagen kosten meestal al genoeg geld. Denk aan het reizen naar familie, cadeautjes, eten… Dan is het fijn als je niet heel veel hoeft uit te geven aan je outfit.  Daarom deel ik in deze blogpost een budget outfit voor de vrouw.

Zelf wilde ik heel graag voor deze kerst een jurk hebben. De zoektocht begon, maar net als vorig jaar kon ik niet naar tevredenheid slagen. Eigenlijk had ik het al weer een beetje opgegeven, maar waagde toch nog een poging bij de Vero Moda. Al vrij snel liep ik tegen een mooi, betaalbaar jurkje aan en het leukste was dat hij nog past ook. Het jurkje kost € 29,90. Wat mij betreft een prima prijs voor een budget outfit, want een panty, sieraden en schoenen hoeven niet duur te zijn of heb je misschien al in huis. Eventueel kun je nog een zwart vestje over de jurk dragen.

 

Sieraden

Wat sieraden betreft ben ik gegaan voor een wat grotere, opvallende ketting. Ik kocht deze voor €1,99 bij de Zeeman, maar past perfect bij de jurk. Hij is wat groter dan de kettingen die ik normaal draag. Uiteraard kun je, als dat beter bij je past, ook voor een subtiele ketting gaan. Oorbellen draag ik niet. Qua ringen draag ik gewoon mijn standaard varianten en natuurlijk mijn subtiele, zilveren, armbandje.

 

Beenmode

In deze tijd van het jaar zou ik persoonlijk niet voor blote benen gaan, mede omdat het jurkje niet heel lang is. Daarom heb ik zelf gekozen voor een wat dikkere panty van 50 denier. Wanneer je een mooi slank figuur hebt kun je ook voor een dunnere variant gaan. Een 50 denier panty heb je bij de Hema voor €7,- maar een variant van 20 denier kost slechts €2.

Voor schoenen kon ik gebruik maken van een paar met hak die ik al in mijn kast had staan, hier hoefde ik dus niets aan uit te geven.

De totaalprijs die ik voor deze outfit kwijt was, was €38,50. Dat is nog eens te doen toch?!

Geef een reactie